Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, daha çokça sağlıklı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün kovuşturma eden bir firmayız.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rakiplik kabilinden faktörlere bandajlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan faziletli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden az olmamalıdır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 cihaz yalnızca kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler kırık dökük apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya güzel ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye tutulmak, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini mutabık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli sarrafiyelı kriterler nazar önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle gerçek bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bir etmendir. Bu kriterler: 

Fasılaç park yeri bulunamadığı midein 500 metre dalında bapyla Beyaz zehirıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu alınteriyle hakeden Yavuz Bey ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page